Geruchten
13 juli 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Note II onthulling tijdens de IFA

Een van de weinige, maar ook meteen meest verrassende, nieuwe smartphones die vorig jaar tijdens de IFA in Berlijn onthuld werden was ongetwijfeld de 5.3 inch grote Samsung Galaxy Note.

Geruchten over de komst van een opvolger, met zowaar een nog groter display, doen al geruime tijd de ronde. Gezien het relatieve verkoopsucces van de Galaxy Note lijkt dat ook niet meer dan logisch. En als we de laatste geruchten uit Korea mogen geloven dan wordt de Galaxy Note II ook weer in Berlijn, tijdens de IFA van 2012 dus, gepresenteerd.

Volgens de Koreaanse bron heeft Samsung een Upacked Event op de agenda staan voor 30 Augustus, 19 uur lokale tijd. Daar zal, in Berlijn dus, de nieuwste Galaxy Note II gepresenteerd worden. In eerdere geruchten over de opvolger van de Galaxy Note werd al gespeculeerd over een 5.5 inch scherm, LTe (4G) support en, natuurlijk, een quad core processor. Het toestel zou in oktober in de winkels liggen. We zullen het wel zien, op 30 augustus in Berlijn, als deze geruchten natuurlijk juist blijken te zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.