Toestellen
07 februari 2013 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Note II gespot in. . . roze

Het fenomeen van de 'roze mobieltjes' blijkt niet uit te bannen. De komst van veel meer (felle) kleurtjes, denk aan blauwe, gele, rode en zelfs gifgroene Lumia's en de Galaxy S III die ook al in vijf of zes kleuren te koop is, heeft niet kunnen voorkomen dat er een roze Galaxy Note II opdook.

Samsung Taiwan heeft enkele kiekjes van deze mierzoete Note II variant online gezet, compleet met roze S-Pen. Kijk hieronder en laat waar weten wat jullie er van vinden.

GalaxyNote-II-Pink-Front GalaxyNote-II-Pink-Back GalaxyNote-II-Pink-Pen

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.