Geruchten
06 september 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Note duikt ook op voor pre-order in Engeland

De Engelse online retailer die claimt te weten wat de Sony Ericsson Xperia Arc S gaat kosten en wanneer dit toestel beschikbaar komt, heeft inmiddels ook de Samsung Galaxy Note al in haar assortiment opgenomen.

Volgens Clove gaat dit toestel 600 pond kosten, ofwel zo'n 685 euro. Letwel, ze zeggen er wel bij dat de exacte prijs nog niet bekend is.

Over de beschikbaarheid wordt nog niets gemeld. Volgens Samsung, en dat is informatie die ik op de IFA ontving, zou de Galaxy Note eind dit jaar of begin 2012 op de markt gaan komen. Een prijskaartje gaf de Koreaanse fabrikant nog niet. Ik zeg het iedere keer en dus ook nu weer ;-)) Een (slimme) actie van online retailers om klanten te strikken ... meer niet!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.