Toestellen
25 oktober 2014 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Note 4 verkoop start morgen (18 oktober) Speciale blauwe loper evenementen op zeven locaties

De nieuwste Samsung phablet, Note 4, werd in Berlijn tijdens de IFA aan de wereld voorgesteld. De afgelopen weken was soms wat onduidelijkheid over de beschikbaarheid van het toestel, maar daar is nu, voor Nederland, een einde aan gekomen.

De Koreaanse fabrikant heeft zojuist namelijk bekend gemaakt dat de officiële Nederlandse verkoop morgen, 18 oktober, van start gaat. Speciaal voor die gelegenheid worden er op verschillende plekken ook weer zogenaamde 'Blauwe loper' events georganiseerd. Het zal mij benieuwen of daar morgenochtend (of misschien vanacht al ;)) lange rijen staan.

De verkoopstart wordt in samenwerking met Vodafone georganiseerd en die provider geeft dan ook wat extra korting op een Galaxy Note 4 met S-View cover.

Mocht je de rij willen gaan staan dan zijn dit de lokaties waar je terecht kan ;))
- Rotterdam: Vodafone, Lijnbaan 104
- Utrecht: BelCompany, Lange Elisabethstraat 32
- Amersfoort: Samsung Experience Store by Phone House, Langestraat 39
- Apeldoorn: Samsung Experience Store by Phone House, Hoofdstraat 91
- Den Haag: Samsung Experience Store by Phone House, Venestraat 4
- Eindhoven: Samsung Experience Store by Phone House, Demer 23
- Haarlem: Samsung Experience Store by Phone House, Grote Houtstraat 80

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.