Toestellen
02 oktober 2014 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Note 4 kan ook een beetje buigen

Met alle 'iPhone 6 Bendgate' perikelen kon je er natuurlijk op wachten dat Samsung de buigtesten van haar eigen toestellen nog even zou benadrukken. Dit soort video's zagen we in het verleden ook al van andere fabrikanten en deze tests zijn onderdeel van het ontwikkel en productie proces van de meeste toestellen.

Maar goed, volgens Samsung is de Galaxy Note 4 dus sterk, heel sterk. Maar geloof mij dat elk toestel van 5 inch of groter uiteindelijk doorbuigt als je maar genoeg kracht zet. 

http://www.youtube.com/watch?v=UrhCz6PnT78

Voor de 'liefhebbers' nog even een iPhone 6 Plus buigtest ;)

http://www.youtube.com/watch?v=znK652H6yQM

Via, via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.