Geruchten
11 augustus 2014 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Note 4 gespot

Op 3 september zal Samsung, onder andere in Berlijn, de Galaxy Note 4 onthullen. Diverse, vermeende, specificaties van dat toestel zijn al in de diverse geruchtenmolens opgedoken maar nu zouden ook de eerste afbeeldingen gespot zijn.

Het toestel op de foto's hieronder lijkt iets breder dan zijn voorganger en is voorzien van metalen randen zoals die ook in gelekte kiekjes van de Galaxy Alpha te zien zijn. De achterzijde heeft wederom een soort van leather look design.

Verder is ook de stylus, links onder op de tweede foto, te zien en een kiekje met daarop de doos. De echtheid van de foto's is niet te controleren en Samsung hult zich natuurlijk in stilzwijgen.

Galaxy-Note-4-foto-rumor-b Galaxy-Note-4-foto-rumor-a Galaxy-Note-4-foto-rumor-c

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.