Tablets
23 november 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Note 10.1 Premium Suite preview (Android 4.1)

Samsung heeft eerder vandaag een preview video gepubliceerd waarin de nieuwe features getoond worden die beschikbaar komen met de zogenaamde Premium Suite update voor de Galaxy Note 10.1. Behalve dat de tablet daarna voorzien zal zijn van Android 4.1 Jelly Bean, worden ook een aantal nieuwe en verbeterde multitasking- en S-Pen functies toegevoegd.

Verder zullen met deze update ook functies zoals Air View (een preview van de inhoud van email of foto albums) en Multi Window (gelijktijdig gebruik van verschillende apps in meerdere vensters) beschikbaar komen op de Galaxy Note 10.1. 

Duitse gebrukers kunnen de update als eerste verwachten, kort daarna gevolgd door de andere landen waar deze tablet te koop is. Daar hoort dus ook Nederland bij.

http://www.youtube.com/watch?v=LZ3krff1JCE
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.