Tablets
23 mei 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Note 10.1 krijgt quad core processor

De Samsung Galaxy Note 10.1 werd in Barcelona officieel gepresenteerd. Toen met een dual core processor en een 'losse' S Pen. Nog voor de lancering heeft de Koreaanse fabrikant deze nieuwste tablet al ge-upgrade.

Als het toestel in de winkels verschijnt, vermoedelijk volgende maand) heeft hij namelijk een quad core processor (1.4GHz) en een gleufje waar de S Pen in opgeborgen kan worden.

Dat betekent dus wel dat de S Pen die bij de tablet geleverd wordt kleiner zal zijn dan het model dat in Barcelona getoond werd. Op een van de foto's is een doosje te zien waarin twee pennen in zitten, de grote (uit Barcelona) en een kleinere, die dus in de Note 10.1 opgeborgen kan worden.

De Galaxy Note 10.1 met deze nieuwe specs was te zien tijdens een event in Duitsland. Hieronder staan enkele foto's van de 'vernieuwde' Galaxy Note 10.1, met dank aan TabletCommunity uit Deutschland ;-)

Galaxy-Note-101-Upgrade-a Galaxy-Note-101-Upgrade-b Galaxy-Note-101-Upgrade-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.