Geruchten
26 februari 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Note 10.1 afbeeldingen gespot

De Galaxy Note is erg groot voor een smartphone. Het lijkt er op, en die geruchten doen al langer de ronde, dat de Koreaanse fabrikant hier in Barcelona ook een 10.1 inch versie van de Note gaat presenteren.

Een Zweedse blogger had namelijk de kans een kijkje, met foto, te nemen onder een paar verhullende gordijnen. Wat hij daar zag sprak voor zich 'It's 10.1' en 'It's Galaxy Note' (althans, de N van Note, maar de rest van de slogan wordt ook voor de bestaande Galaxy Note gerbuikt, vandaar. Hieronder, voor de volledigheid, even de afbeeldingen.

Galaxy-Note-101-afbeelding galaxy-note-101-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.