Tablets
04 september 2013 - Redactie MobileCowboys

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Samsung heeft vandaag de nieuwe Galaxy Note 10.1 2014 Edition onthuld in Berlijn. Je kunt met de tablet multitasken en met behulp van de S pen is het mogelijk om zelf content te creëren. De kwaliteit is een van de best mogelijke. Vervolgens bekijk je het eindresultaat in de best mogelijke kwaliteit. Met het WQXGA Super Clear LCD scherm van 10 inch, de 1.9 GHZ Quad Core processor en 3 GB RAM laat Samsung zien wat ze in huis hebben.Het sherm is 10 inch groot en heeft een viermaal grotere pixeldichtheid dan de orginele Galaxy Note 10.1. Hierdoor heeft de 2014 Edition een betere kijkervaring.

De nieuwe S Pen werkt nog fijner dan zijn voorganger. Je kunt zo creatief en productief zijn als je maar wilt. Je kunt interessante content in scrapbooks samenbrengen, een lijst met discussiepunten voor een vergadering maken of een verlanglijst voor je verjaardag opstellen. Met de S Pen van de Note 10.1 kun je - net als met de S Pen van de Note 3 – ook de functies Action Memo, Screen Write en S Finder gebruiken om je creativiteit en productiviteit verder te vergroten.
N1_002_Back_White
Naast de S Pen is ook S Note vernieuwd. De interface is nog handiger in het gebruik. Ook zijn er functies toegevoegd om nog makkelijker met de S Pen handgeschreven notities te maken. Met Easy Chart zet je zelfs getekende visualisaties direct om in professioneel ogende grafieken.

N1_001_Back_Black
Het scherm heeft een grote van 10 inch en hierdoor wordt multitasken makkelijker. Met de Multi Window kun je afzonderlijke delen van dezelfde applicatie draaien en de S pen gebruiken om content te slepen van het ene naar het andere window. Via Pen Window teken je een window van welke grootte dan ook, waarna je direct toegang hebt tot unieke in-applicatiemogelijkheden, zoals YouTube of calculator.

De nieuwe GALAXY Note 10.1 biedt een scala aan content van partners, waardoor nog meer mogelijkheden voor entertainment, creativiteit en productiviteit binnen handbereik zijn. Zo geeft Samsung Content Gifts je gratis toegang tot content van toonaangevende uitgevers zoals Bloomberg, BusinessWeek en The New York Times. Of gebruik gratis apps zoals Autodesk Sketchbook for GALAXY en de Twitter app die is afgestemd op de nieuwe Note. Je vindt nieuwe content overigens heel makkelijk. De Samsung Apps widget leidt je direct naar extra content die Samsung je gratis aanbiedt.
N1_004_Back_Black
De GALAXY Note 10.1, 2014 Edition, komt in Nederland uit in het vierde kwartaal in een WiFi-versie en een WiFi én LTE-versie in Jet Black en Classic White. Beide versies hebben 32 GB geheugen en Micro SD. De adviesverkoopprijs is vanaf € 599, -, inclusief BTW.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl