Toestellen
19 mei 2009 - Ron Smeets

Samsung Galaxy nieuwe naam voor de i7500 met Android

De Franse provider Bouygues Telecom meldt dat zij de eersten zullen zijn die de eerste Samsung Android op de Franse markt gaan introduceren, begin Juli. Op zich geen schokkend nieuws want het toestel ligt voor die tijd onder andere al in de Duitse winkels.

Wat echter wel opvalt is de naam van de i7500. Volgens Bouygues wordt het toestel namelijk als de Samsung Galaxy op de markt gezet. De vraag is nu natuurlijk of die naam alleen in Frankrijk gevoerd zal gaan worden of ook elders.

De prijs van de Samsung Galaxy, in combinatie met een abonnement zal maximaal 99 Euro gaan bedragen, zo liet de directeur van Samsung in Frankrijk zich tijdens de presentatie van het toestel ontvallen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.