Toestellen
01 december 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Nexus vs iPhone 4S (video's)

De Samsung Galaxy Nexus, die binnen enkele dagen ook in Nederland verwacht wordt (informatie van Samsung van een paar weken geleden), vergelijken met de iPhone 4S is leuk. Vooral ook omdat Samsung en Apple al tijden niet meer de beste vrienden van elkaar zijn ;-)

Hieronder kun je een aantal video's zien die de afgelopen uren (en dagen) opdoken waarin de Galaxy Nexus en iPhone 4S naast elkaar bekeken worden. Enjoy!

Een kleine greep uit de vergelijkende video's tussen de Galaxy Nexus en de iPhone 4S:

 

Via

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.