Toestellen
02 november 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Nexus videopreview

De Samsung Galaxy Nexus ligt pas over enkele weken in de winkels (eind deze of begin volgende maand). Ik had zelf zo'n tien dagen geleden al even de kans het toestel van dichtbij te bekijken.

Ger de Gram van BesteProduct maakte vorige week in Londen een videopreview van de Galaxy Nexus. Bovendien haalde hij Geert Mol van Samsung ook even voor de camera. Het resultaat daarvan kun je hieronder bekijken en beluisteren.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.