Toestellen
30 november 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Nexus uit elkaar gehaald

Er zijn altijd freaks die hun gloednieuwe gadget uit elkaar willen halen. Persoonlijk zie ik niet direct het nut daarvan in ;-)) Mocht je straks je Galaxy Nexus willen ontleden, dan hebben ze bij iFixit een prima, geillustreerde, handleiding hiervoor gemaakt.

Zo ontdekten zij onder andere dat de NFC chip van de Galaxy Nexus in de accu verwerkt is. Goed om te weten als je ooit van plan zou zijn een 'third party' accu (met meer capaciteit) aan te schaffen.

Enkele foto's van de 'uit elkaar vallende' Galaxy Nexus. De handleiding vind je hier maar denk eraan: uit elkaar halen is altijd makkelijker dan weer in elkaar zetten. Gebruik op eigen risico dus!
Galaxy-Nexus-UitElkaar-a Galaxy-Nexus-UitElkaar-b Galaxy-Nexus-UitElkaar-c Galaxy-Nexus-UitElkaar-d Galaxy-Nexus-UitElkaar-e

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.