Nieuws
01 december 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Nexus heel snel in Nederland te koop?

De afgelopen weken is wel duidelijk geworden, met name in de reacties onder artikelen over het toestel, dat veel lezers met smart zitten te wachten op de Samsung Galaxy Nexus.

Welnu, vanavond, net na 19u, viel een last-minute uitnodiging in mijn mailbox van Samsung Mobile hier in Nederland. Letterlijk stond daar in: "Maak je agenda voor morgen tijdens de lunch vrij, want we nodigen je heel graag uit voor de Samsung Mobile persbijeenkomst 4.0. We beloven je, het is zeker de moeite waard!"

Het staat er niet met zoveel woorden, maar dit betreft natuurlijk de Nederlandse lancering van de Galaxy Nexus; ik bedoel, 'persbijeenkomst 4.0' ;-)) Aangezien Samsung op zo'n korte termijn besluit om een persmeeting te organiseren en eerder al liet doorschemeren dat de Galaxy Nexus (waarschijnlijk) begin december in de Nederlandse winkels zou liggen denk ik dat we het toestel inderdaad wel eens op heel erg korte termijn in de winkels kunnen zien verschijnen. Morgen? Dit weekend? Begin volgende week? Morgenmiddag weten we het zeker.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.