Geruchten
11 februari 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Mini 2 gespot

In de rij van alle Samsung geruchten is er de afgelopen uren weer eentje bijgekomen; de Galaxy Mini 2. De naam spreekt voor zich. Dit toestel, als het bestaat, moet de opvolger worden van de Galaxy Mini die een jaar geleden gepresenteerd werd.

Op de door GSM Arena, via een anonieme (natuurlijk ;-)) tipgever opgedoken afbeelding worden ook diverse specs van de Galaxy Mini 2 (GT-S6500) genoemd.

Zo zou het toestel voorzien worden van een 3.3 inch HVGA TFT touchscreen display, HSPA support (max 7.2 Mbps), Android 2.3 (Gingerbread), een 800MHz processor, 3GB intern geheugen, een 3 megapixel camera en Samsung's eigen ChatON messaging dienst. Duidelijk een 'low-end' smartphone dus. Gezien de 'datum', Feb 2012, die ook op de afbeelding staat is het aannemelijk dat Samsung de Galaxy Mini 2 op het MWC zal gaan onthullen. Afwachten maar.

Bron: GSM Arena

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.