Geruchten
13 augustus 2014 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Mega 2 duikt op

Als de geruchten kloppen dan zijn de eerste foto's en specs van de Samsung Galaxy Mega 2 opgedoken. Het toestel op de foto's lijkt in ieder geval voorzien van het bekende, standaard, Samsung design zoals we dat kennen van de Note series en eerdere Galaxy S modellen.

De Galaxy Mega 2 wordt een mid range phablet met een 6 inch scherm met HD resolutie (1280x720). Daarmee zou het toestel zijn naam iets minder eer aan doen dan zijn voorganger die zelfs een 6.3 inch scherm had, alhoewel er toen ook een 5.8 inch uitvoering bestond.

Andere specs die genoemd worden zijn een 1.2Ghz Snapdragon 410 processor (quad core), een 13 megapixel camera, 5 megapixel front cam, 8GB geheugen, microSD optie en Android 4.4. Meer info, zoals de release datum, is er op dit moment nog niet. De foto's:

 samsung-galaxy-mega-2 samsung-galaxy-mega-2-1 samsung-galaxy-mega-2-2

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.