Geruchten
08 oktober 2015 - Ron Smeets

Samsung Galaxy J3 duikt op in benchmarks Toestel lijkt het mid range model van de Galaxy J familie te worden

Het lijkt er op dat Samsung werkt aan een volgende mid range smartphone. Het toestel, de Galaxy J3, is namelijk opgedoken in twee benchmarks. De Galaxy J familie bestond tot nu toe uit een instapper, de J2 en een high end model, de J5.

Als de gegevens van GeekBench en GFXBench kloppen dan krijgt de Galaxy J3 een betere porcessor en camera, vergeleken met de vorige maand gepresenteerde J2. De rekenchip wordt een 64-bit 1.2 GHz quad core Snapdragon 410 met 1GB RAM en 8GB intern geheugen.

De primaire camera aan de achterzijde heeft een maximale resolutie van 8 megapixels en kan ook in full HD filmen. Aan de voorzijde zit nog een 5 megapixel camera voor selfie's. Ook die kan in full HD video's schieten. Het scherm is met 5 inch iets groter maar heeft wel dezelfde HD (1280 x 720) resolutie.

Afbeeldingen van deze nieuwe Galaxy J telg zijn er nog niet en het is ook niet bekend of en wanneer Samsung het toestel officieel gaat onthullen.

Bron (1), Bron (2)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.