Geruchten
23 september 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Glide in Canada gespot

Smartphones met een fysiek qwerty toetsenbord worden steeds zeldzamer, daarover heb ik al vaker iets geroepen hier.

Welnu, in Canada zijn enkele kiekjes en spacs opgedoken van de Samsung Galaxy Glide. Dat toestel, een Android smartphone met een slide out toetsenbord dus, zou daar binnenkort via Rogers beschikbaar komen. Als de geruchten kloppen natuurlijk. De foto's zien er in ieder geval behoorlijk authentiek uit.

Over de specs wordt onder andere gezegd dat de Samsung Galaxy Glide voorzien wordt van een 4 inch Super AMOLED display, een 1.2GHz dual core processor, 8 megapixel camera plus een 1.2 megapixel front cam en Android 2.3 (Gingerbread). De tijd zal moeten leren of de Samsung Galaxy Glide echt bestaat, maar als dat zo is dan hoop ik dat er ook een Europese (Nederlandse) versie komt.

Samsung-Galaxy-Glide-Rumor-d Samsung-Galaxy-Glide-Rumor-a Samsung-Galaxy-Glide-Rumor-b Samsung-Galaxy-Glide-Rumor-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.