Geruchten
19 december 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Frame op komst?

Ook dit is weer een 'MWC 2013' gerucht. Samsung zou daar, onder andere, de Galaxy Frame gaan onthullen, zo luiden de geruchten die verder nog niet veel meer informatie onthullen.

De (code)naam Galaxy Frame en het typebnummer GT-S6810 zeggen weinig over de specs. Letwel, vorig jaar presenteerde Samsung de Galaxy Ace Advance (niet in Nederland volgens mij) met typenummer GT-S6800. De kans lijkt dus het grootst dat de Galaxy Frame een soort van een opvolger voor dat toestel wordt.

Verder zou wel al bekend zijn dat deze nieuwe Samsung Galaxy alleen in en parelwitte uitvoering te koop zal zijn.  Zou dat mogelijk kunnen betekenen dat Samsung weer iets van plan is met 'LadyPhones'? Daar hebben we al een tijdje niets nieuws meer van gezien namelijk. Enfin, over de specs van de Galaxy Frame kan nog genoeg gespeculeerd worden. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.