Nieuws
26 februari 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Beam, Tab 2 10.1 en 'n onbekende gefilmd

Samsung heeft ons een beetje voor de gek gehouden, gisteren. Toen wij op het dak van de Arena in Barcelona onze 'kick off' video voor het MWC aan het schieten waren werden daar, op enkele meters afstand, foto's gemaakt van in blauwe Samsung pakjes gehulde dames die twee smartphones en een tablet in de handen hadden.

Volgens de Samsung dame die erbij liep, en ons op afstand probeerde te houden, ging het om toestellen voor de lokale, Koreaanse, markt. Welnu, vanochtend blijkt dus dat Samsung deze toestellen, twee van de drie althans, in het holst van de zondagnacht officiëel gepresenteerd heeft. Het zijn de Samsung Galaxy Beam en de Samsung Galaxy Tab 2 met 10.1 inch display. Rest de vraag wat het derde toestel was dat gisteren op het dak van de Arena door ons gespot werd. Zie ook onderstaande video.

Dat derde toestel is in de video, en onderstaande foto's te zien in het wit en roze/magenta. Wie het weet mag het roepen ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=5cuULkqyWrw

Samsung-Arena-Toestellen-a Samsung-Arena-Toestellen-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.