Toestellen
15 juni 2010 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Beam binnenkort in Singapore te koop

Een paar weken geleden, toen de Samsung Wave officieel in Nederland gepresenteerd werd, bleek ook dat de Samsung Galaxy Beam bij ons in ieder geval niet in de winkels zou komen te liggen en dat het toestel mogelijk helemaal geannuleerd zou worden.

Welnu, tijdens de CommunicAsia Expo is vandaag duidelijk geworden dat het toestel wel degelijk op de markt gaat komen, om te beginnen vanaf medio Juli in Singapore.

Dat zegt natuurlijk nog niets over de eventuele Nederlandse beschikbaarheid van de Galaxy Beam, maar de kans daarop lijkt wel weer groter dan twee weken geleden. Het toestel is immers niet werelwijd gecancelled.

Voor de volledigheid, de Samsung Galaxy Beam is een Android 2.1 toestel met (onder andere) een 3.7 inch Super AMOLED touchscreen display, quad-band GSM met UMTS en HSDPA support, WiFi, een 8 megapixel camera met LED flitser, A-GPS, Bluetooth en niet te vergeten een ingebouwde projector. Meer specs vind je in onderstaand lijstje. Samsung-Galaxy-Beam-Specs

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.