Toestellen
03 januari 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Ace Plus gepresenteerd

De Samsung Galaxy Ace was in 2010 een van de succesvolste Koreaanse mid range Android toestellen. Vandaag presenteerde Samsung een ge-upgrade versie van dat toestel, de Samsung Galaxy Ace Plus.

Vergeleken met zijn voorganger heeft de Galaxy Ace Plus een iets groter scherm, 3.65 inch in plaats van 3.5 inch, een iets snellere processor, 1Ghz in plaats van 800MHz en een 5 megapixel camera met LED flitser (was 3 megapixel). Een compleet overzicht van de specs vind je onderaan deze posting.

Verder heeft de Galaxy Ace Plus natuurlijk oom Samsung's eigen TouchWiz UI en de bekende Samsung Social- en Music Hub apps aan boord. Uiterlijk is het toestel ook iets aangepast. Zo heeft hij rondere 'hoeken' gekregen en is de achterzijde ook meer gebogen dan die van zijn voorganger. De Samsung Galaxy Ace Plus zal nog dit kwartaal in de Nederlandse winkels verschijnen. De adviesprijs (los toestel) wordt 299 Euro. Enkele foto's:

SGA-Plus-a SGA-Plus-b SGA-Plus-c

De volledige specs-list: Samsung-Galaxy-Ace-Plus-Specs

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.