Geruchten
25 januari 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Ace op Indonesische Samsung website 'onthuld'

Een week geleden doken de eeste kiekjes van de Samsung Galaxy Ace al op. De Indonesische 'afdeling' van de Koreaanse fabrikant heeft het toestel vandaag op haar website 'onthuld'.

Of dat helemaal de bedoeling is weet ik niet, dus kan ik ook niet zeggen hoe lang deze link zal blijven functioneren, maar gelukkig zijn er ook al wat foto's in omloop en heb ik zelf nog wat screenshots van de site gemaakt.

De Samsung Galaxy Ace (S5830) krijgt, volgens Samsung Indonesië, onder andere de volgende specs:
- Android 2.2
- 3.5 inch HVGA (320 x 480) capacitief touchscreen display
- 5 megapixel camera met LED flitser en video opname (QVGA)
- Bluetooth 2.1
- WiFi
- GPS
- microSD geheugenkaart optie (max. 32 GB)
- 800 MHz processor
- quad band GSM
- 3G  / HSPA (7.2 Mbit)
- FM Radio met RDS
- 1350 mAh accu
- Gewicht 113 gram
- Afmetingen, 112.4 x 59.9 x 11.5mm (hxbxd)

Hieronder staan nog enkele foto's van het toestel en twee screenshots van de productpagina en spec-sheet van de Samsung Galaxy Ace zoals die op de Indonesische Samsung site te zien zijn (of waren als Samsung het nog offline gaat laten halen ;-)):

Samsung-Galaxy-Ace-Ind-a Samsung-Galaxy-Ace-Ind-b

Samsung-Galaxy-Ace-Indonesie-a Samsung-Galaxy-Ace-Specs

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.