Geruchten
17 januari 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Ace en Galaxy Suit duiken op

De Samsung Galaxy familie is al redelijk dichtbevolkt, maar als we deze geruchten mogen geloven dan komen er binnenkort mogelijk nog twee modellen bij.

De afgelopen uren zijn namelijk twee (officiele) foto's van de Samsung Galaxy Ace (hiernaast) en de Galaxy Suit (na de klik) opgedoken. Specs zijn er nog niet zijn er inmiddels ook al, met dank aan een andere bron, en de afbeelding tonen, behalve het uiterlijk, de Android 2.2 UI en camera's ook niet veel meer. Wellicht dat Samsung in Barcelona wat meer details gaat geven, als deze toestellen ook echt bestaan, natuurlijk.

De kiekjes van de Samsung Galaxy Ace en Galaxy Suit zijn ontdekt door de boys van Eurodroid. Hieronder twee grotere versies van deze afbeeldingen. Eerst zie je de Galaxy Suit en daaronder de Galaxy Ace. Samsung-Galaxy-Suit Samsung-Galaxy-Ace

De Samsung Galaxy Ace (S5830) zou voorzien zijn van 3.5 inch touchscreen displa, quad-band GSM, een 5 megapixel camera, microSD geheugenkaart gleuf, FM Radio, 3.5mm audio aansluiting, WiFi en Bluetooth 3.0. De Samsung Galaxy Suit (S5670) krijgt onder andere een 3.2 inch OLED touchscreen display, WiDi, Bluetooth 3.0, MPs speler, GPS, een 3.2 megapixel camera, microSD geheugenkaart optie en 3G support. Via

Vlak voor het weekend doken ook al een aantal kiekjes op van twee Samsung toestellen, een daarvan was ook de S5830 (Galaxy Ace dus). Dat zouden twee versies van de Galaxy S Mini moeten worden, zo luidde toen het gerucht,  maar de kans dat dat, qua naamgeving van de toestellen, klopt is erg klein. De S5830 zou, volgens deze nieuwe geruchten dus de Galaxy Ace worden. Afwachten maar op de eerste officiele berichten vanuit Samsung dus.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.