Toestellen
04 maart 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Ace; een Ladyphone, of toch niet?

De Samsung Galaxy Ace wordt in Nederland door de Koreaanse fabrikant toch vooral gepromoot als Ladyphone, maar is hij dat wel?

Ik was mijn exemplaar in ieder geval binnen enkele dagen al kwijt... aan mijn dochter ;-)) Zij beleeft er veel plezier aan, zo zie ik dagelijks. Ze stopt het toestel ook telkens weer trouw in het SuperTrash hoesje, maar het bijbehorende 'beursje' vindt ze maar niets ;-) De boys van Beste Product maakten een videoreview van de Galaxy Ace en zij vinden het toestel minstens zo geschikt voor mannen als voor vrouwen. Kijk zelf maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.