Geruchten
30 juni 2015 - Ron Smeets

Samsung Galaxy A8 duikt op voor 'n Chinese videocamera

Het is natuurlijk even de vraag hoe lang deze 'verborgen' video online blijft staan, maar in het filmpje hieronder wordt de nog onaangekondigde Samsung Galaxy A8 in volle glorie getoond. Van dit toestel waren eerder al wat kiekjes en vermeende foto's opgedoken en ook over de specs werd al gespeculeerd. Nu zijn er dus ook bewegende beelden.

Voor de volledigheid staan onder de video nog even de specs uit eerdere geruchten die in het filmpje deels 'bevestigd' worden. Maar... totdat Samsung de Galaxy A8 officieel aan de wereld presenteert blijven het uiteraard nog altijd maar geruchten.

(Vermeende) specs Samsung Galaxy A8:

- 5.7 inch Full HD (1920 x 1080) AMOLED display
- 1.5 GHz octa core Snapdragon 615 processor met 2GB RAM
- 13 megapixel camera
- 5 megapixel front cam
- 16GB geheugen met microSD uitbreiding van maximaal 128GB
- 3050 mAh accu
- 4G support
- 156 x 76.77 x 5.94mm
- 142 gram
- Android 5.1 OS

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.