Geruchten
03 december 2014 - Ron Smeets

Samsung Galaxy A7 duikt op in China Website van TENAA toont afbeeldingen en specs

Het is niet de eerste keer dat informatie opduikt over de Samsung Galaxy A7. Dit toestel zou de grotere broer moeten worden van de onlangs aangekondigde, en zoals nu blijkt relatief dure, Galaxy A3 en A5. Op de site van het Chinese TENAA zijn enkele afbeeldingen en wat specs van de Galaxy A7 verschenen.

Daarbij valt ook meteen op, er van uit gaande dat TENAA de juiste specs communiceert, dat de Galaxy A7 een bijzonder dun en relatief licht toestel is. Zeker als je bedenkt dat ook dit een toestel wordt met een volledig metalen behuizing. Ik kan me althans niet voorstellen dat Samsung daar bij het derde model in deze serie van af zal stappen. Qua dikte meet de Galaxy A7 amper 6.3 millimeter en hij is 75.9mm breed en 150.9 millimeter hoog. Hij weegt 133 gram.

Verder worden eerder uitgelekte specs bevestigd zoals een 5.5 inch full HD display, een 1.5 GHz octa core 64 bit Qualcomm processor (Snapdragon 615), 2GB RAM, 16GB geheugen, 4G support, een12 megapixel camera en een 5 megapixel front cam

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.