Geruchten
03 november 2014 - Ron Smeets

Samsung Galaxy A3 (SM-A300) duikt op bij FCC Goedkopere Galaxy Alpha variant werd al vaker gespot

De geruchten dat Samsung werkt aan twee of drie (goedkopere) broers van de Galaxy Alpha doen al een tijdje de ronde. Van de Galaxy A3, A5 en A7 zijn ook al wat specs en afbeeldingen (zie foto) opgedoken.

Nu is de meest eenvoudige van de drie, de Galaxy A3 (SMA300), in een dual sim variant en zonder 4G support bij de FCC gespot.

De specs van de Galaxy A3 zouden onder anderen bestaan uit een 4.52 inch scherm (960 x 540 pixels), een 8 megapixel camera aan de achterzijde, een 5 megapixel selfie (front) cam, 1.2 GHz quad core processor (Snapdragon 410) met 1GB RAM, WiFi, Bluetooth 4.0 en Android 4.4.4 KitKat. Verder zou het toestel 8GB intern geheugen hebben met de mogelijkheid om dat middels een microSD kaartje uit te breiden. Zoals gezegd heeft de variant die nu bij de FCC opdook alleen 3G aan boord en een dual sim optie.

Bron, via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.