Nieuws
21 januari 2012 - Ron Smeets

Samsung gaat iPhone wachtenden weer dissen in SuperBowl ad

De afgelopen maanden heeft Samsung in de VS, en online, al diverse commercials gemaakt waarin wachtende iPhone fanboys en -girls belachelijk gemaakt worden.

Welnu, het lijkt er op dat de Koreaanse fabrikant dat nog een keertje gaat doen, maar nu tijdens de SuperBowl op 5 februari. Daar kijken, in de VS, jaarlijks meer dan 100 miljoen mensen naar. Aandacht genoeg dus.

UPDATE: Hieronder de volledige commercial die Samsung tijdens de Superbowl heeft uitgezonden. Let vooral op het pesterige gebruik van de term "again". 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.