Nieuws
24 maart 2014 - Ron Smeets

Samsung gaat haar design keuzes online toelichten

Het design van de Samsung Galaxy smartphones die de afgelopen vier jaar op de markt kwamen is over het algemeen niet bepaald vernieuwend te noemen. Vergeleken met concurrenten als HTC, Sony en Nokia maakt Samsung toch vooral fantasieloze toestellen.

OK, die Samsung's vliegen wel meet de miljoenen per maand tegelijk over de toonbanken dus in hoeverre de Koreaanse fabrikant zich druk moet of zal maken over design opmerkingen als 'plastic', 'meer van hetzelfde' en 'fantasieloos' is nog maar de vraag. Het legt ze nog altijd geen windeieren. Toch gaat Samsung haar designkeuzes en resultaten binnenkort online nader toelichten.

27 maart lanceert de fabrikant namelijk een nieuwe site; design.samsung.com. Daarop zullen verhalen, video's en foto's gepubliceerd gaan worden. Natuurlijk niet alleen van smartphones en tablets, maar ook de verhalen van andere Samsung producten zoals TV's, laptops, wasmachines etc. Hieronder alvast een korte teaser video.

http://www.youtube.com/watch?v=f9iGqY8ereg

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.