Nieuws
20 juni 2013 - Redactie MobileCowboys

Samsung gaat geen Facebook telefoon maken

Mark Zuckerberg was in Zuid-Korea om daar met onder andere de hoge bazen van Samsung te praten over een Facebook telefoon. Die gesprekken zouden weinig positief zijn uitgevallen voor de Facebook CEO want Samsung zou te kennen hebben gegeven geen interesse te hebben in Facebook-vriendelijke telefoon.

HTC was met de First de eerste fabrikant die een "Facebook telefoon" op de markt bracht maar dit was niet het succes waar beide bedrijven op gehoopt hadden. De verkoopcijfers van de HTC first vielen erg tegen en ook de Facebook Home app kon tot op nu toe op weinig positieve feedback rekenen.
Samsung%20Facebook%20phone
Met de overname van Motorola door Google worden Samsung en Google steeds meer elkaars concurrent op het gebied van toestellen, waarbij Facebook een beetje buiten de boot lijkt te vallen. Facebook heeft de intentie om een tweede Google te worden maar Samsung heeft geen zin om weer tweede viool te spelen voor een ander aldus de Korea Herald.
De kans is dus klein dat Samsung met een "Facebook telefoon" gaat komen. Je zou dan zeggen, steek de straat over Zuckerberg en ga op visite bij de andere Koreaanse elektronica fabrikant LG. Maar de journalist van de (online) krant weet te melden dat de LG's baas Koo Bon-joon geen bezoek heeft gehad van de Facebook CEO terwijl Google's mede oprichter Larry Page dat eerder dit jaar wel deed.

via
bron

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl