Toestellen
12 februari 2008 - Ron Smeets

Samsung G810 moet de N96 gaan 'bestrijden'

Dat zouden ze in Korea graag willen bereiken, denk ik zo. Toch kun je niet anders dan concluderen dat de G810 een stuk ‘plomper’ oogt en is dan het nieuwe paradepaardje van Nokia.

Het toestel verschilt qua uiterlijk namelijk nauwelijks van zijn voorganger, de G800. Niet dat je dat mocht verwachten van twee toestellen die elkaar in enkele maanden tijd opvolgen.

De G810 heeft wel een ietwat minder blikkerig uiterlijk dan de G800, maar wel hetzelfde camera klepje en ook qua afmetingen zijn ze vrijwel identiek en dus is de G810 ook weer ietwat te dik voor mijn smaak. Foto's:Gerelateerde links:
Nieuwe Samsung Ultra Series met 5MP camera
Welke 5 Megapixel Camphone zou jij kopen?
Samsung MWC primeur: de Symbian based G810
Videoreview van de Samsung G800
Samsung G800 gespot op dealer event
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.