Toestellen
12 september 2007 - Ron Smeets

Samsung G800 gespot op dealer event

Gisteren organiseerde Samsung een dealer event hier in Nederland waar onder andere de nagelnieuwe G800 werd gepresenteerd.

Helaas waren wij er zelf niet bij, maar op de foto's (meer na de klik) van zowel LetsGoMobile als GSM Helpdesk kun je duidelijk zien dat Samsung een bijzonder fraai vormgegeven slider geproduceerd heeft die de LG Shine en enkele andere concurrenten kan doen verbleken.

De G800 heeft behalve een 5MP camera (met flits) ook 3G met HSDPA aan boord, een microSD geheugenkaart optie voor maximaal 8GB (nieuwe SanDisk kaarten) extra geheugen en Mobile TV (DVB-H).

Het is de bedoeling dat de G800 pas na de Kerst, begin 2008 dus, in de winkels zal liggen zodat de verkopen van de pas uitgebrachte G600 niet te zeer in negatieve zin beinvloed worden. De vraag is natuurlijk of klanten daar intrappen en niet gewoon een maandje of vier langer wachten. . .Gerelateerde links:
Samsung G600 reclame spot
Samsung G800 maakt ook zijn opwachting
Ook een 5 Megapixel Samsung G600 op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.