Nieuws
28 februari 2013 - Ron Smeets

Samsung feestje op Times Square bij Galaxy S IV lancering

Eerder deze week maakte Samsung al bekend dat de Galaxy S IV op 14 maart in New York officieel het daglicht zal zien. Gisteren ontving ik een uitnodiging om op 13 maart naar Samsung Nederland te komen voor een lokaal persevent (zie tweede afbeelding hieronder) dat gelijktijdig met de dealershow van de fabrikant georganiseerd wordt. Ik hoop dat ik de Galaxy S IV daar al even kan ruiken en voelen ;-)

Als we de nieuwste 'teaser' mogen geloven dan wordt de launch party in New York (deels) ook op Times Square gehouden.

Samsung stuurde via Twitter onderstaanden 'uitnodiging' de wereld in. Daarin staat ook een Youtube link voor de livestream. Over goed twee weken weten we ongetwijfeld meer.

En de invite voor de Nederlandse persmeeting op 13 maart:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.