Geruchten
25 december 2007 - Ron Smeets

Samsung F490 en P720 gespot in de Oekraine

Tijdens een persmeeting van de Koreaanse toestelmaker in de Oekraine zijn twee nieuwe modellen gespot die waarschijnlijk voorlopig alleen in die contreien op de markt zullen komen.

De F490 (tweede en derde van links op de foto hierboven) is een Smartphone met een 3.2 inch en volledig touchscreen display (240x432 pixels), 5 megapixel camera en UMTS met HSDPA.

De P720 (tweede van rechts) heeft wel iets weg van de Armani Phone van Samsung, maar dan wel met een dual-sim slot zoals we dat eerder al zagen bij de D880 DuoS van Samsung.

Het toestel heeft verder een 2.6 inch 'full touchscreen' display en een 3 megapixel camera.

Zoals gezegd twee toestellen die we in deze uitvoeringen voorlopig niet aan deze kant van de Russische grens mogen verwachten.Gerelateerde links:
Samenwerking tussen Samsung en Armani aangekondigd
Samsung Ultra F700 met groot display en slide-out keyboard
Samsung Armani P520 van dichtbij gekiekt
Dit jaar nog 7 nieuwe Samsung Smartphones op komst
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.