Toestellen
22 mei 2008 - Ron Smeets

Samsung F480 'TouchWiz' over enkele weken te koop

Volgende week vrijdag staat de officiële Nederlandse (pers)lancering van de nieuwe Samsung F480 TouchWiz op de agenda.

Vandaag meldden de Koreanen in een persbericht dat het toestel al binnen enkele weken in diverse Europese landen te koop zal zijn. Over de prijs wordt nog niets gezegd, maar hopelijk horen we daar volgende week meer over.

Behalve de nieuwe TouchWiz User Interface zal de F480 onder andere uitgerust worden met een 5 Megapixel camera, 2.8 inch touchscreen display, 232 MB intern geheugen, uit te breiden met maximaal 8GB microSD geheugen, multimedia speler, tri-band GSM, HSDPA support, USB en Bluetooth 2.0.

Via: AkihabaraGerelateerde links:
Videopreview van Samsung's TouchWiz user interface
Samsung F490 officieel geintroduceerd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.