Toestellen
24 mei 2009 - Ron Smeets

Samsung F480 mishandeld

De Samsung F480 TouchWiz is een van de populairste touchscreen toestellen van de afgelopen 10 maanden. Helaas is hij niet zo sterk als de Sonim XP3, maar daar is de Samsung dan ook niet op gebouwd.

Een paar Brazilianen dachten daar duidelijk anders over en onderwierpen hun F480 aan een aantal extreme omstandigheden. Zo zie je hem onder andere  in een diepvries, stofzuiger, wasmachine, droger en natuurlijk ook onder een auto. Op zich valt de schade nog wel mee.

http://www.youtube.com/watch?v=MO0yp7pGsJ8
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.