Toestellen
02 september 2007 - Ron Smeets

Samsung F330 van dichtbij bekeken

Op de stand van Samsung, die net als LG een complete hal afgehuurd hadden, was behalve voor de 463 LCD en Plasma TV's (nee, ik heb ze niet allemaal geteld) ook een hoekje ingericht voor de GSM collectie van de Koreaanse fabrikant.

Daar was onder andere de onlangs geintroduceerde F330 musicphone te bewonderen. Kwa vormgeving lijkt de F330, zoals ik eerder ook al schreef, veel op dat van de succesvolle Ultra Series modellen. Never change a winning team geldt dus ook in Korea maar ik hoop wel dat Samsung leert van de misstap van Motorola die de eens zo populaire RAZR veel te lang zijn blijven uitmelken. Maar dit ter zijde.

De F330 is een strak en slank ogend toestel dat er wezen mag. Kijk zelf maar:Gerelateerde links:
Samsung F330 musicphone geintroduceerd
Samsung F330 ook gespot
Samsung Ultra Video (F510) en Ultra Music (F300)
Samsung Ultra 5.9: écht plat
Beyonce's nieuwe speeltje, de Samsung Ultra Music
Samsung Ultra Series moelijker te 'raken' dan insecten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.