Toestellen
11 oktober 2007 - Ron Smeets

Samsung F330 ook voor de Kerst naar Nederland

Behalve de eerder aangekondigde i450 zal Samsung ook de F330 zeer binnenkort in Nederland uit gaan brengen. Bij onze oosterburen is deze 13.5mm platte Ultra Series Musicphone al sinds begin deze maand te koop.

Dat is wellicht ook de reden dat het toestel op de IFA, eind augustus, in Berlijn al te zien was.

Kwa specs is de F330 een aardige middenmoter met onder andere triband GSM met UMTS en HSDPA (3.6Mbps) support, 20MB intern geheugen, een microSD geheugenkaart voor maximaal 2GB extra geheugen, 2MP primaire camera en een VGA versie voor videogesprekken en een FM Radio tuner.

De F330 is feitelijk de opvolger van de F300 en zal rond de 260 Euro gaan kosten (zonder abonnement).Gerelateerde links:
Verslag van het Samsung City Event
Samsung F330 van dichtbij bekeken
Samsung F330 musicphone geintroduceerd
Samsung F330 ook gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.