Toestellen
01 september 2007 - Ron Smeets

Samsung F330 musicphone geintroduceerd

Samsung heeft hier op de IFA een nieuwe Musicphone geintroduceerd, de F330. Van het toestel was enkele weken geleden al een spypic en enkele specs uitgelekt.

De F330 borduurt kwa vorm voort op de succesvolle Ultra Series sliders die de Koreaanse toestelmaker al meer dan een jaar voert en heeft ook een spiegelend display a-la Shine. Het navigatie-pad onder het display is voor deze musicphone uitgerust met bedieningsfuncties voor de MP3 speler.

De F330 is verder een triband GSM met UMTS en HSDPA (3.6Mbps) support, 20MB intern geheugen, een microSD geheugenkaart, 2MP en VGA cam's en FM Radio.Gerelateerde links:
Samsung F330 ook gespot
Samsung Ultra Music F300 als 'UpStage' naar de VS
Samsung Ultra Video (F510) en Ultra Music (F300)
Samsung F300 video
Samsung F300 review: leuk maar onhandig
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.