Nieuws
28 september 2012 - Ron Smeets

Samsung event met 'Stylus' als onderwerp op 24 oktober in NY

Aanstaande maandag wordt de Samsung Galaxy Note II officieel in Nederland gepresenteerd. Het volgende event voor een 'stylus Samsung' staat ook alweer gepland; op 24 oktober in New York. De titel van dat evenement is weer 'The Next Big Thing is Here' en op de foto prijkt prominent een stylus.

De vraag is nu natuurlijk wat Samsung die dag in New York gaat onthullen. Een nieuwe Note Tablet of is het gewoon de Amerikaanse lanceerdatum voor de Galaxy Note II?

Dat laatste kan natuurlijk en lijkt ook de meest waarschijnlijke reden voor het event op 24 oktober in New York. Samsung organiseert regelmatig lokale events voor de lancering van een eerder al, wereldwijd, onthuld toestel. Bovendien lijkt de stylus op de afbeelding die bij het event van 24 oktober hoort sprekend op die van de Galaxy Note II. Toch wordt ook gespeculeerd over de komst van een 7 inch Galaxy Note Tablet, de Galaxy Note 7.0 dan. De Koreaanse fabrikant is de enige die het zeker weet.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.