Entertainment
17 juni 2013 - Redactie MobileCowboys

Samsung en Jay-Z geven muziek weg aan Galaxy bezitters

Heb je een Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 of Samsung Galaxy Note 2, je bent een Jay-Z fan en download op 24 Juni een special app, dan het nieuwe album "Magna Carta Holy Grail" helemaal voor niks. Je moet dan wel bij de eerste miljoen gelukkige zitten anders moet je het album alsnog kopen.

Ter promotie van het nieuwe album van de Amerikaans rapper Jay-Z is er door Samsung Mobile USA een campagne bedacht waarbij er een miljoen exemplaren van het "Magna Carta Holy Grail" album, digitaal, worden weggegeven. Uiteraard zal de rapper daarmee gelijk hoog in de verschillende album charts binnenkomen en Samsung heeft een grote naam om hun Galaxy toestellen nog even onder de aandacht te brengen.
Jay-Z
Mocht je nou niet tot die 'exclusieve' groep behoren dan is het album vanaf 4 Juli ook te downloaden in de verschillende Musicstore-apps. Het zal trouwens niks verbazen als het niet bij deze ene actie blijft. In de NYPost dook een bericht op dat de rapper en Koreaanse fabrikant een 'multi-million dollar deal' zouden hebben gesloten.

Als voorproefje alvast een video van de samenwerking tussen Jay-Z en Samsung.

Meer info op magnacartaholygrail.com

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl