Toestellen
22 september 2008 - Ron Smeets

Samsung en Armani proberen het nog een keer

In de strijd om de beste 'design' Phone gold de eerste Samsung Armani Phone (P520) toch wel als een van de minst gebruiksvriendelijke toestellen die tot nu toe gemaakt zijn.

Toch betekent dit niet dat de liefde tussen de Koreaanse toestel fabrikant en het Europese modehuis over is want er is namelijk een opvolger voor de P520 onderweg: de Samsung Armani Night Effect.

In een oogopslag is te zien dat Samsung en Armani het deze keer over een compleet andere boeg gooien. De 'Night Effect' is namelijk een doodgewone candybar met middelmatige specs. Het kan aan mij liggen maar op de foto's lijkt het niet echt op een high end design phone maar meer op een toevoeging aan de simpele B-Series van Samsung.

De specs zijn zoals gezegd ook hooguit middelmatig te noemen. OK, quadband GSM met HSDPA support en een 2.2 inch AMOLED display met gehard glas klinken als een goed begin maar daarna houdt het al snel op: een 3.2 Megapixel camera zonder flits, FM Radio, 120MB geheugen, een microSD geheugenkaart gleuf, USB en Bluetooth.

Deze nieuwe Samsung Armani Phone zou in November al hier in Europa op de markt komen. De prijs en of we hem tegen die tijd ook meteen in Nederland en/of België mogen verwachten is nog niet bekend.

Via: Gizmos dot esGerelateerde links:
Samsung Armani P520 van dichtbij gekiekt
Bijpassende headset voor de Samsung Armani Phone
Eerste videopreview van Samsung's Armani Phone
Samenwerking tussen Samsung en Armani aangekondigd
Samsung SGH-P520 in aantocht
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.