Entertainment
06 april 2007 - Jeroen de Hooge

Samsung: eBuddy op alle mobieltjes

Samsung wil eBuddy op alle mobieltjes zetten om het voor alle Samsung gebruikers beschikbaar te maken. eBuddy is een Mobile Messenger Service waarmee Samsung op deze manier probeert om het gebruik van datadiensten te bevorderen.

"De eBuddy Messenger op de Samsung telefoons werkt heel simpel, zegt de leverancier. De consument drukt op de i-button van een Samsung telefoon en gaaat via de Samsung Fun Club naar 'Chat & Fun'. Zonder iets te installeren is het mogelijk met eBuddy te chatten door middel van bekende Instant Messaging-netwerken zoals MSN en Yahoo! Een telefoon met mobiele internettoegang zoals een GPRS/Data-abonnement is vereist, anders betaalt de gebruiker de normale datakosten."

Volgens Samsung is de Samsung Fun Club een van de grootste mobiele portals in de Benelux. Deze internet community zou door 25.000 mobiele gebruikers per dag worden bezocht. Wil je met je mobieltje kijken surf dan naar: mmm.samsung.nl.Gerelateerde links:
Dit jaar nog 7 nieuwe Samsung Smartphones op komst
Hernieuwde samenwerking Samsung en B&O
Samsung's eigen 'Shine': de B5000
Samsung hand sculpturen wereldwijd te zien
GSM met 3D display van Samsung
GiNO888 of Samsung B360?
Kleine camphone van Samsung
Glinsterende Samsung toestellen voor Softbank
Samsung stopt ontwikkeling van instapmodellen
Windows Mobile 'Crossbow' op nieuwe Samsung i760
Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.