Entertainment
21 juni 2008 - Ron Smeets

Samsung E900 in het water gevallen

Tja, dit kan natuurlijk gebeuren. Moet ik mijn dochter ook maar niet laten schrikken als ze met haar vriendje aan het bellen is terwijl ze boven een emmer water hangt ;-)))) Hieronder kun je de video zien van het voorval.

Gelukkig heb ik nog het adres van iemand die zegt dat hij vrijwel alle nat geworden toestellen weer tot leven kan wekken en hoewel er ook diverse mogelijkheden zijn die ik zelf zou kunnen proberen heb ik toch besloten de E900 naar hem op te sturen. Kan hij meteen het bewijs leveren dat hij inderdaad zo goed is als ie zelf al meerdere keren in reacties op MC geroepen heeft.

Ik ben benieuwd wanneer, en in welke staat, ik de E900 terug krijg. Wordt vervolgd!Gerelateerde links:
Nokia N95 blijft werken in 'water'
Je natte mobieltje drogen in (ongekookte) rijst
Stop je vieze GSM gerust in de wasmachine
F703i mocht niet in een emmer water!
Hoe reanimeer ik mijn verdronken mobieltje
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.