Toestellen
11 april 2010 - Ron Smeets

Samsung E1150 en E1170 videoreviews

Videreviews van goedkope mobieltjes zie je niet zo vaak. OK, toegegeven, die toestellen zijn vaak ook niet zo spannend dan de duurdere alleskunners, maar ze vliegen wel degelijk in grote aantallen over de diverse toonbanken.

Hieronder kun je twee videoreviews zien van de Samsung E1150, een clamshell van zo'n 35 Euro (met prepay) en de E1170, 'n eenvoudige candybar met nagenoeg hetzelfde prijskaartje . Met dank aan de boys van het Beste Product.

#hbp_771270897#

#hbp_97657061#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.