Entertainment
11 september 2014 - Ron Smeets

Samsung dist nieuwe Apple gadgets in zes nieuwe commercials

Zo, Samsung was er in de VS alweer als de kippen bij om zes (!) nieuwe commercials te maken waarin de Koreanen de vernieuwingen van de iPhone 6, 6 Plus, Apple Watch en de haperende livestream op de hak nemen.

In de commercials zie je twee 'Apple Genius' achtige geeks die er steeds maar weer achter komen dat de Apple gadgets eigenlijk niet zo innovatief en goed zijn als ze dachten. Natuurlijk worden aan het eind de Galaxy Note 4, Gear S en/of andere Samsung features en producten aangeprezen. Enfin, kijk zelf maar.

De zes video's zijn verzameld in onderstaande afspeellijst:

http://www.youtube.com/watch?v=vA8xPyBAs_o

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.