Nieuws
14 augustus 2014 - Ron Smeets

Samsung dist iPhone gebruikers weer eens; wall huggers

Samsung heeft in het verleden al heel wat commercials gemaakt waarin de draak gestoken wordt met iPhone gebruikers. De nieuwste actie van de Koreaanse fabrikant is gericht op de zogeanaamde 'Wall huggers'.

Mensen die op vliegvelden en in andere openbare gebouwen waar wachten een gemeengoed is tegen een muur dichtbij een stopcontact zitten om hun smartphone op te laden.

Samsung denkt overduidelijk dat alleen iPhone gebruikers last hebben van een snel leeglopende accu. Hoewel dat niet met zoveel woorden op de reclamestikker staat die de Koreanen bij deze stopcontacten aangebracht heeft zie je in de video toch echt alleen iPhone gebruikers. Die worden even verteld dat de Galaxy S5 toch echt een betere accu heeft die je ook nog eens kunt verwisselen, mocht je dat willen. Om nog maar te zwijgen van de Ultra Power Saving modus.

Hopelijk roepen ze bij Samsung niet te vroeg want we weten natuurlijk nog niet hoe de Galaxy Alpha gaat presteren met zijn 1860 mAh accu. En dat toestel lijkt meer op een iPhone dan welke Samsung dan ook. 

Via 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.