Nieuws
19 november 2008 - Ron Smeets

Samsung deelt 12 diamanten uit

Afgelopen vrijdag heeft Samsung de 12 prijswinnaars van de Soul Diamond Pack actie die eerder dit jaar gehouden werd verblijd met een Gassan 121 diamant ter waarde van €5000.

De prijswinnaars waren voor de uitreiking uitgenodigd bij Gassan Diamonds in Amsterdam.

Prijswinnaar Marjon Wever uit Leeuwarden: "In het echt is de diamant nog mooier dan ik mij had voorgesteld. Ik wil iets bijzonders met deze schitterende diamant doen. Ik denk dat ik er een broche van laat maken. En tot die tijd berg ik hem veilig op".

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.